• DOS'46 A2 - Flamingo's A1

Op 5 mei voelde het eerste team van de junioren van de Flamingo’s zich ook zo vrij om een wedstrijd te spelen. Ze reisden af naar Nijeveen waarbij ze het opnamen tegen DOS’46 A2. De Flamingo’s waren gebrand om te winnen omdat ze de vorige drie wedstrijden tegen DOS’46 steeds nipt hadden verloren.

In Nijeveen stond het vol met onze trouwe supporters die de junioren goed konden gebruiken. De wedstrijd begon gelijk goed met twee punten voorsprong door twee afstanders gemaakt door Tjerk en Marrit. Dos’46 wist het meteen weer tot een gelijke stand te brengen en er zelfs 3-2 van te maken. Een groot deel van de tweede helft ging gelijk op tot wel 11-11.
      Voor de pauze wisten de Flamingo’s nog 4 goals te scoren dat zorgde voor de eindstand na de eerste helft 11-15.

In de tweede helft werden er gelijk weer goals gescoord door de Flamingo’s. Zo werden er een hoop afstanders gemaakt door Coen, Wieger en Arnout. De stand was 11-20 en de Flamingo’s hadden een groot gat weten te maken. DOS’46 wist uiteindelijk weer te scoren, maar ze konden de Flamingo’s niet meer bijhouden. De stand was in de laatste tien minuten van de tweede helft nog 21-27. Opeens wist DOS’46 nog alles op alles te zetten en begonnen ze enorm veel te scoren. De wedstrijd bleek uiteindelijk nog erg spannend te worden. DOS’46 wist nog 5 doelpunten te maken wat zorgde voor een eindstand van 26-28.
      Flamingo’s A1 had eindelijk gewonnen van DOS’46 en iedereen was erg tevreden over de wedstrijd.

Marrit Postma