• Flamingos E1 vs Quick 21 E1

Verslag wedstrijd zaterdag 27 januari ’18 Flamingo’s tegen Quick.

Een zeer spannende wedstrijd vandaag op het programma.
      Maar met een veld met enthousiaste en strijdlustige kinderen moet het vanmorgen gaan goedkomen.

Daniel opende de wedstrijd door een mooi afstand doelpunt 1-0, maar Quick had hier vlot een antwoord op en maakte 1-1.
      Weer wist Daniel het gaatje van de korf te vinden en maakte 2-1, en jahoor daar wist een Quick speler ook wel raad mee 2-2.
      Daarna kwam Quick voor te staan 2-3, maar Daniel dacht wat jullie kunnen, kunnen wij ook en hoppa 3-3.
      Mirian zorgde nu voor een voorsprong 4-3, maar snel daarna 4-4.
      Daniel mocht een strafworp afmaken 5-4, en weer kwam Quick terug met 5-5.
      Milan maakte met een mooi doelpunt 6-5. De rust gingen de spelers in met een stand van 6-6.

De 2e helft zette Mirian de voorsprong op 7-6, maar gauw werd het 7-7.
      En Mirian kwam nog een keer met een afstand doelpunt 8-7, en daarop antwoorde Quick 8-8.
      Mirian maakt 9-8 en Daniel wist het voorsprongetje te vergroten door 10- 8 te maken.
      Maar de wedstrijd bleef tot het eind toe spannend, en weer werd het 10-9.
      Het was bijna tijd maar Daniel was koelbloedig en maakte de eindstand 11-9. Heerlijke wedstrijd om naar te kijken.

Mirian Hoekstra