• DTL F2 - Flamingo's F3

Vandaag (20 januari 2018) de uitwedstrijd tegen DTL F2 uit Holwerd. De thuiswedstrijd in De Houtmoune tegen DTL F2 eindigde eerder in een gelijkspel (12-12).

Dat de teams ook vandaag aan elkaar gewaagd waren bleek wel uit het scoreverloop. Het grootste gedeelte van de eerste helft hadden we een lichte overmacht. Toch nam DTL F2 tegen het einde van de eerste helft wat afstand, de ruststand was daarom 8-5 voor DTL F2.

Na de pauze gingen de meiden weer vol goede moed verder en werd er goed overgespeeld en verdedigd. Hierdoor werd het snel weer gelijk en was het tot het einde spannend. Waar het leek op weer een gelijkspel te worden, was het toch DTL F2 wat in de laatste minuut nog scoorde en de eindstand 12-11 op het scorebord bracht.

Spelers die voor de Flamingo’s scoorden zijn: Sophie (2), Senna (5), Sygrid (1), Esmée (1) en Fenne (2).

Volgende week de thuiswedstrijd tegen DOW F1

Senna Rispens