• Wedstrijdverslag Flamingo’s D1 tegen DTS D1

Op zaterdag 25 november was een mooie thuiswedstrijd tegen DTS D1.

Anna was er ook weer bij na haar blessure. De wedstrijd begon om 11 uur, in het aanvalsvak stonden: Aletta,Anna,Germer en Iris.
      En in het verdedigingsvak stonden: Hanne,Sanne,Lianne en Elianne. Op de kant begonnen Lisa en Larissa.
      Om 11.00 uur floot de scheids op zijn fluitje de wedstrijd begon.
      Het bleef eerst best wel lang 0-0 staan want ons team en DTS kregen wel best veel kansen maar hij zat steeds maar niet.
      Gelukkig maakte Anna een mooie inloopbal met een mooie aangeef van Germer 1-0. de 12.50 min. waren voorbij.
      Het andere vak was aan de beurt met aanvallen, maar helaas wist niemand te scoren ook de tegenpartij niet.
      De ruststand was 1-0.

De rust was voorbij de wedstrijd begon weer.
      Aletta en Lianne gingen er uit en Larissa en Lisa gingen er in.
      Het scoren wou eerst weer niet, maar gelukkig maakte Germer een mooi doelpunt 2-0.
      Maar helaas kwam DTS er aan met een doelpunt 2-1. Later maakte DTS nog een doelpunt 2-2
      Nu probeerde allebei de teams het winnende doelpunt te maken maar helaas lukte dat niet.
      Dus de eindstand bleef 2-2 maar het was een leuke en spannende wedstrijd.

Geschreven door: Lianne Kaldeway