• KV Flamingo’s D2 – KV Drachten v/d/Wiel D2

Het belooft een spannende wedstrijd te worden. In de aanval staan Myrthe, Aaltzen, Justine en Ilse en in de verdediging Jelmer, Johann, Ineke en Simone. Dus Lisanne en Mare zaten op de bank. Om 10 uur begon de wedstrijd. Het was een regenachtige dag. Drachten begon goed 0-1. Toen ging de bal naar de Flamingo’s en Myrthe scoort door een inloopbal. Het staat 1-1. Maar Drachten weet weer 2 keer de korf te vinden. Vak wissel Drachten wisselt en er komt een heel groot meisje in. De Flamingo’s zetten weer een aanval op Jelmer krijgt de bal gooit hem over de tegenstander en Simone heen. Simone heeft hem te pakkken en scoort 2-3. Aaltzen pakt de ballen goed af. Drachten weet toch weer 3 keer de korf te vinden. Het staat 2-6. In de pauze komen Lisanne en Mare er in voor Aaltzen en Justine. We hadden weer een aanval het duurde wel iets van 5 minuten uiteindelijk scoort Simone. Alleen Drachten weet weer te scoren. Vak wissel Johann, Ineke, Ilse en Myrthe in de aanval en Jelmer, Simone, Lisanne en Mare in de verdediging. Dan is Flamingo’s weer in de aanval en er wordt vanaf de zijkant verdedigd een strafworp Lisanne neemt hem. Hij gaat mis over de korf heen. We schieten nog 2 keer, maar die gaan er ook niet in. Het staat 3-7. Toen haalde de trainer de Flamingo’s spelers van de verdediging erbij. Alleen Drachten onderschept de bal en dus is het een hele makkelijke aanval. Ilse weet nog 2 keer te scoren. Helaas weet Drachten nog 3 keer de korf te vinden. Mare heeft nog een kans en Johann ook nog 2. Uiteindelijk wordt het 5-11.

Jelmer Zijlstra