• Flamingo's D1 – Invicta D1

Zaterdag was het zover. De beide koplopers tegen elkaar. Flamingo's D1 vs Invicta D1.
      Beide teams hadden tot nu toe alles ruim gewonnen.

Na een paar minuten maakte Invicta een doorloopbal. Een paar minuten later scoorde Invicta alweer een doorloopbal.
      Niet veel minuten daarna scoorde Invicta weer een doorloopbal.
      Er werd gewisseld en na de wissel ging Invicta door en scoorde vrij snel maar nu van afstand.

Lianne kreeg uiteindelijk een goeie bal en scoorde een mooi afstandschot.
      Invicta had weer de bal en scoorde een doorloopbal. Na een paar minuten kregen we een strafworp tegen en die zat er in.
      Weer had Invicta die bal en scoorde. Nog een paar minuten pauze!!! We stonden 1-7 achter.

Na de pauze kreeg nvicta een 2e strafworp en ook die zat er in. Toen kwam er afstandschot van invicta.
      Uiteindelijk kwam er een prachtig afstandschot van Lisa en vlak daarna  een mooi kansje van Hanne.
      Toen had Invicta de bal weer en kregen we weer een doorloopbal tegen.
      Lisa maakte ook een kansje en uiteindelijk de mooie afsluiter van Lianne een afstandschot.
      Een paar minuten daarna floot de scheids voor einde van de wedstrijd. Eindstand 5-11

De eerste helft verloren en de tweede helft een stuk beter.
      De uitslag van de wedstrijd 5-11 (na 1-7 met rust)

Elianne Veenstra