• Flamingo's D2- DWA/Argo D3

Zaterdag 11 maart moesten de meiden van de D2 een belangrijke wedstrijd spelen , want ze konden kampioen worden.
      Er was veel publiek gekomen om naar de wedstrijd te kijken, ook Justine was er die niet mee kon doen, omdat ze net ziek was geweest.
      Het beloofde een spannende wedstrijd te worden, de meiden hadden er veel zin in en wisten dat als ze gingen winnen dat ze dan weer kampioen zouden zijn.
      Ze begonnen dan ook meteen erg scherp aan de wedstrijd. Iedereen was extra gemotiveerd.
      Er werd goed samen gespeeld waardoor we hele mooie kansen hadden hiervan werden er 5 gescoord en toen was het rust.

Ook de 2de helft werd er goed overgespeeld en ook erg goed verdedigd , toch wist DWA ook 2 keer te scoren.
      Maar de meiden van Flamingo'waren te sterk en scoorden nog 9 keer hiermee werd de eindstand 14-2.
      Dus waren de meiden kampioen en dat werd gevierd met felicitaties, foto's en een bloemetje.

Lisa Bakker