• Flamingo's C1- Invicta/Frigro C1

Het is alweer de laatste wedstrijd in de zaal van C1, leuk dat dit thuis is! Het team is erg gemotiveerd om deze wedstrijd te winnen. Het lukt de Flamingo's al snel om de wedstrijd naar zich toe te trekken. Willy scoort al snel door een strafworp. Toch zijn de teams goed aan elkaar gewaagd. Het duurt niet lang of de stand wordt door Invicta gelijk getrokken. Maar daarna scoren zowel Sita als Anne waardoor de stand met de rust 3-1 is.
      Na de rust blijven de Flamingo's domineren, Vera en Sita scoren de tweede helft en Willy scoort zelfs nog twee maal. Hoewel de tegenstander ook nog twee keer scoort zijn de Flamingo's C1 met 7-3 de overduidelijke winnaars. Een leuke manier om het zaalseizoen af te sluiten.

Anne Bloem