• Felle thuiswedstrijd tegen Granaet zorgt voor kampioensschapskansen!?...

Waar we vorige week nog met 1-21 wonnen met een saaie wedstrijd tegen Mid-Fryslan hoopten we vandaag op een gelijkwaardige partij.
      We missen de felle Flamingo's een beetje de laatste weken.Tegen de Granaet lijkt dit een prima kans te worden.
      Helaas is onze topper Myrthe afwezig maar met z'n vijfjes gaan we ertegen aan.

En dit gaat ook gebeuren als we gelijk in de eerste minuut de korf weten te raken. Prima afronding van Lianne.
      Flamingo's ruikt bloed want er wordt fel gespeeld. De eerste minuten is Flamingo's de sterkere ploeg.
      We krijgen veel kansen, waar we helaas ook veel van missen.
      Maar ook de Granaet mist de korf te vaak.Toch weten ze de 1-1 te maken. Alles ligt nog open.
      Eigenlijk worden er van beide kanten kleine verdedingfoutjes gemaakt.
      Aanvallend betekend dit dan ook dat we met een 3-3 de rust in gaan.
      Aaltzen en Lianne weten nog 2 keer te scoren. Prima assistentie van Germer, Jelmer en Iris.

In de tweede helft blijft het een beetje gelijk. Van beide kanten wordt fel gespeeld.
      Ljibbe en Joukje weten Flamingo's goede aanwijzingen te geven.
      Waar de een meer op de bal moet letten moet de ander wisselen onder de korf (kaats).
      Het werkt want Flamingo's weet al snel de 4-3 te creëren. En ook de 5-3 en 6-3.
      Germer, Lianne en Iris top gedaan. Aaltzen en Jelmer super passes.
      Helaas weet de Granaet daarna nog 1 keer de korf te vinden maar Germer en Lianne zorgen er uiteindelijk voor dat de eindstand 8-4 wordt. En dat is een feit:-)

Wat een mooie wedstrijd dames en heren. En deze willen we vanaf nu elke week zien. Een felle Flamingo's!!!

Iris vd Lei