/
    • DOS Kampen/Veltman A1 – Flamingo’s A1

      Zaterdag 4 februari speelde de A1 een wedstrijd tegen DOS. Thuis werd met 19-10 gewonnen, maar dit gaf absoluut geen garantie voor een makkelijke middag. En zo bleek ook al direct na het startsignaal. De eerste aanval van DOS leverde een doelpunt op. Tot 5-5 liep het gelijk op tussen beide ploegen. Hierna nam Flamingo’s het initiatief en kwam het op een 6-10 voorsprong. DOS toonde echter dat het niet zomaar op wilde geven en kwam terug tot een 10-12 stand. Dit was tevens de ruststand. In de rust werd even goed gezegd waar er verbeterd kon worden. Dit leidde echter niet direct tot veel succes. DOS knokte zich terug tot 12-12. Hierna maakte Hendrik het verschil door 2 doelpunten voor zijn rekening te nemen waardoor het 12-14 stond. Deze voorsprong zou Flamingo’s niet meer uit handen geven. Ondanks de vechtlust van DOS, die fysiek sterk was en niet opgaf. Uiteindelijk werd de stand 14-16, waarbij opvalt dat in de 2e helft totaal maar 8 goals werden gescoord. De wedstrijd was, zoals ook aan de stand te zien, niet bijster goed, maar wel erg spannend. Flamingo’s neemt de punten naar huis en behoud de 2e plek. Volgende week wacht LDODK A2, en daar zal toch echt beter gekorfbald moeten worden. 

      Wieger van der Wolf