• Na een ritje over de centrale as naar Dokkum om vervolgens in Holwerd aan te komen waar de koffie klaar stond voor de drie chauffeurs.

Na het omkleden van de dames, de warming-up van Hester en de peptalk van Daan kon de wedstrijd beginnen.

De eerste helft ging best wel moeizaam. De scheidsrechter fluite bij 1-3 voor de rust. Elianne, Aletta en Mare konden de korf vinden.

Gelukkig werd het de tweede helft een aantrekkelijkere wedstrijd. De dames kregen zelfs voor het eerst een heuse vrije bal. De eindstand werd bepaald op 2-9 door doelpunten van Aletta (2x), Sanne (3x) en Mare.

De strafworpen gingen er als warme broodjes in. 7-7 eindstand, waarbij alle 5 dames scoorden en Mare en Ilse zelfs 2x.

Volgende week zaterdagmiddag staat de topper op het programma. De nummer 1 tegen de nummer 2. Publiek meer dan welkom om 14.40 uur in Burgum.

Hieke Stellema