• Flamingo's E1 rekent af met 't Fean E1

Afgelopen zaterdag moesten we de uitwedstrijd tegen 't Fean E1 spelen.

Op het veld hebben we 2x van deze ploeg verloren dus we dachten dat het een pittige wedstrijd ging worden.

1ste helft
      De eerste helft ging het gelijk op. Gelukkig maakte Sanne het eerste doelpunt. Al snel daarna maakte 'f Fean de 1-1.

We gingen goed door en via Mare werd het 1-2. Na de wissel maakte 't Fean weer gelijk. Daarna was het weer de beurt aan ons en scoorden we 3x.  Bij de pauze stonde we 2-5 voor.

2de helft
      Daan en Hester vertelden in de pauze dat we goed speelden en dat we deze wedstrijd wel zouden kunnen winnen.

Toch maakte 't Fean het eerste doelpunt in de 2de helft. Zij dachten dat ze dichterbij konden komen maar al snel scoorden wij ook weer een paar keer.

't Fean deed niet echt z'n best meer en wij konden nog een aantal doelpunten maken. We hebben gewonnen met 3-13.

Doelpunten deze wedstrijd zijn gemaakt door Mare (4x, waarvan 1 uit een strafworp), Sanne (4x), Elianne (3x) en Aletta (2x). Ilse heeft helaas niet gescoord maar gaf de ballen steeds heel goed aan zodat anderen een doelpunt konden maken.

De strafworpen-reeks eindigde in 5-5. Voor ons scoorden Mare er 2 en Elianne, Aletta en Ilse elk 1.

Sanne (en Tjerk)