• Spannende kampioenswedstrijd van de C1!

Na tot nu toe alle wedstrijden te hebben gewonnen, wilden we ook deze  graag winnen!

We moesten tegen de nummer 2, waar we als we van zouden verliezen we gedeeld kampioen mee zouden worden.

Onder leiding van Mariska en Arnout begonnen we de wedstrijd.

Het eerste punt werd gescoord door DTL, 1-0 en daarna scoorden ze opnieuw, 2-0.

Voor de pauze scoorde Willy een punt voor ons.

We gingen met 2-1 de pauze in.

Na de pauze scoorde DTL de 3-1.

Janna maakte de 3-2, waarna  Frouwkje de gelijkmaker maakte, 3-3

Nu werd het wel spannend....Wie zou de eerstvolgende scoren....... DTL of Flamingo’s??

Het werd Flamingo's! Sita scoorde de 3-4, en Willy de 3-5.

DTL probeerde weer terug te komen en  scoorde  en het werd 4-5. Vlak hierna scoorden ze opnieuw en werd de stand opnieuw  gelijkgemaakt met 5-5

Nu werd het opnieuw erg spannend, aangezien de klok steeds verder tikte.

Maar gelukkig scoorde Willy opnieuw en werd het 5-6. Na nog een paar spannende minuten floot eindelijk de scheidsrechter het eindsignaal.

Waarop wij ons ongeslagen kampioen mogen noemen :-) :-) :-)

Na de wedstrijd kregen we allemaal een roosje, kwamen  we op de foto en kregen we patat in de Ynrinner!

Frouwkje Hoekstra