• D1-pupillen ongeslagen kampioen!

Onder leiding van de enthousiaste trainers/coaches Reinder Zuidhoorn en Wieger van der Wolf slaagden de D1-pupillen er afgelopen zaterdag in om ongeslagen en met 5 riante overwinningen op rij kampioen te worden.

In de eerste competitieronde werd CSL D2 met 1-17 verslagen, de week daarop werd Boelenslaan D1 met 13-1 aan de zegekar gebonden. Ook bij runner up Invicta D1 eindigde de wedstrijd in een mooie overwinning (2-9) en de week daarop in de return werd Invicta met 11-2 verslagen.

Afgelopen zaterdag werd het kampioenschap thuis op ‘De Swadde’ bezegeld met een 11-3 winst op CSL D2. Het kampioenschap werd beloond met roosjes namens de Clubbinders en gevierd met een lekker patatje van de club in ‘De Ynrinner’.