/
  • Flamingo´s 3 pakt de stijgende lijn weer op

   Op zaterdagmiddag 24 september stond de wedstrijd Flamingo´s 3 tegen Westergo 2 op het programma.

   Thea zette namens de Flamingo´s het eerste doelpunt op het scorebord. Beide teams hadden last van de warmte die zich verspreidde over het kunstgrasveld door deze zonnige herfstdag. Beide ploegen hadden genoeg kansen om hun stand te vergroten, maar Flamingo's had er meer geluk mee dan Westergo en in de rust ging de Flammie formatie met een comfortabele 6-1 de kleedkamer in.

   Tijdens de rust poetste Westergo hun glazen schoon, want in de tweede helft begonnen de doelpunten voor de ploeg te komen. Flamingo's moest zich wapenen om de voorsprong te behouden. Het hielp zeker mee dat de Flammie ploeg hun Speedy Gonzales in het team hadden, beter bekend als Douwe.

   Zo kon Flamingo's 3 in ieder geval een winst (11-8) hieruit slepen hetzij met veel zweet op wat een herfstdag zou moeten zijn, maar wat meer voelde als een nazomerse dag.

   Scores: Jelle/ Michelle/ Douwe 3, Thea/ Hendrik 1.

   Rikst Broekhuizen