• Flamingo’s E2 wint in Groningen – eindstand 5-13

Toch wel een beetje gespannen gingen we op weg naar Groningen. We hadden natuurlijk de laatste twee wedstrijden gewonnen maar dat gold ook voor ROG E1 (Rondom d’Olle Grieze) uit Groningen. Wij hadden een beter doelsaldo maar je moet nooit je tegenstander onderschatten. Daar waren Mythe, Iris, Lianne, Germer, Jelmer en Aaltzen zich goed van bewust!

Tot de wissel slaagden de Groningers er niet in om te scoren. Voor de rust was de stand 3-8 in het voordeel van de Flamingo’s. De tegenstanders deden goed hun best. Toch waren ze niet opgewassen tegen het spel van de Flamingo’s: er werd scherp verdedigd en slim aangevallen.

Ook in de tweede helft weerde de tegenstander zich kranig. De Flamingo’s moesten hard werken. Dat harde werken ging gepaard met ontzettend veel inzet en met heel veel plezier in het spel. Voor de toeschouwers was de mooie wedstrijd daardoor een feestje om naar te kijken. De wedstrijd eindigde in 5-13 door doelpunten van bijna alle teamleden én door het goede verdedigen en het prachtige samenspel.