/
    • CSL D2 - Flamingo's D1

      De D1 is het nieuwe seizoen voortvarend begonnen. Onder prima omstandigheden begonnen ze in Britsum aan de wedstrijd tegen CSL D2. In de aanval startten Aris, Thea, Elsa en Sybren, de verdediging werd in het eerste deel gevormd door Jorinde, Juliet, Jorren en Sietze. Het aanvalsvak kon de korf heel gemakkelijk vinden. Na 10 minuten stond het al 0-5, door doelpunten van Aris (2), Thea en Elsa (2). Ook na de vakwissel gingen de Flamingo’s lekker door. Er werd veel sneller gespeeld dan de tegenstander, en beter gecombineerd. Joren en Sietze (2) bepaalden de ruststand met afstandsschoten op 0-8. Na de pauze kwam Ilse voor Juliet in het veld. Aris, Thea (2) en Elsa scoorden nog voordat CSL voor de eerste en laatste keer de bal door de korf wist te schieten. Daarna bepaalden Elsa, Sybren en Jorinde de eindstand op 1-15. Een prima start voor de D1! 

      Sietze van der Wolf