• Flamingo's A1 - AVO A2

zaterdag 3 september 2016

Het begin van een nieuw seizoen, een nieuwe uitdaging in de 1e klas. Voor de wedstrijd veel gezonde spanning, dat was ook te merken in de wedstrijd. De wedstrijd begon gelijk op, doelpunten van beide partijen. Goals van Elisabeth, Hendrik en Tjerk zorgden ervoor dat de stand 3-3 was. Flamingo’s pakte daarna goed door met een paar mooie afstanders achter elkaar, dat zorgde voor een goeie voorsprong van 7-3. Beide teams bleven scoren en in de rust was de stand 11-6 voor de Flamingo’s.

Flamingo’s ging lekker door na de pauze, met een paar grote afstanders van Tjerk en Arnout 15-7. De tegenstander probeerde nog wel terug te komen met 2 doelpunten van afstand, maar dat was te laat. Het gat was te groot en werd alleen maar groter met een prachtige one-hander onder de korf van Marrit 17-10. De wedstrijd werd goed uitgespeeld door Flamingo’s, nog een paar mooie doelpunten van Hendrik, Elisabeth en Arnout zorgden ervoor dat de eindstand 24-13 was.

Een prachtig begin van het seizoen!

Arnout Wijma